Ο Φαραντούρης για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κασσελάκης που πρέπει να ξυπνήσει επιτέλους

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Πολλές φορές σας έχω γράψει μέχρι σήμερα για την περίπτωση του Νικόλα Φαραντούρη, ο οποίος έχει βάλει πλώρη τώρα για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας έχω γράψει για τις φιλοδοξίες του και τις παρασκηνιακές του ενέργειες.

Εδώ και πολλές ημέρες είχα την πληροφορία: Ο Νικόλας Φαραντούρης θέλει να γίνει πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι καλά διαβάσατε. Το σκεφτόταν από την εποχή της εσωκομματικής διαδικασίας διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα, αλλά τότε δεν το είχε τολμήσει.

Την είχα την πληροφορία και με βασάνιζε. Με βασάνιζε γιατί στο μεταξύ είχα και άλλη μία πληροφορία. Ότι αυτό θα συμβεί με τη σύμφωνη γνώμη του Αλέξη Τσίπρα. Και δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός θα έπαιζε το παιχνίδι της υπονόμευσης κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Η αληθινή ιστορία του Νικόλα Φαραντούρη

Ξέρετε, τον Νικόλα Φαραντούρη, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με την απόπειρα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ για το δήθεν σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας, τον άνθρωπο που είχε διορίσει ο Αυγενάκης σε εκείνη την επιτροπή-ντροπή, τον άνθρωπο που το Mega Channel, του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, διαφήμιζε δωρεάν τις βίλες στην Κεφαλονιά, τον είχε φέρει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω της διαπλεκόμενης παρέας του Ιονίου. Μίας παρέας που παρέσυρε τον Αλέξη Τσίπρα, σαν να ήταν μικρό παιδί, και τον οδήγησε στην συντριβή. Τα έχουμε γράψει αυτά, εδώ στο PERIODISTA.GR, θα τα ξαναγράψουμε αν χρειαστεί.

Τελικά ο Νικόλας Φαραντούρης βρέθηκε τελευταία πολύ κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τελευταία έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως έχει και ο Νικόλας Φαραντούρης.

Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;

Ξυπνάω λοιπόν το πρωί, φτιάχνω τον καφέ μου παίρνω στα χέρια μου τις εφημερίδες και βλέπω στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας επιρροής Βαγγέλη Μαρινάκη το εξής “χτύπημα”: “Ο Τσίπρας ετοιμάζει Φαραντούρη για αντι-Κασσελάκη”.

Και προσπαθώ να καταλάβω: Είναι η επιθυμία όντως του Αλέξη Τσίπρα, είναι η επιθυμία του Νικόλα Φαραντούρη ή είναι η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη;

Ότι και να ισχύε,ι το σενάριο είναι πολύ κακό για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσει και να δει τι συμβαίνει…

Να σας υπενθυμίσω και το εξής: Από τις 17 Ιουνίου 2023 σας είχα γράψει ότι ο Φαραντούρης θέλει να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ