Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στη Βόρεια Ελλάδα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όλο και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία στη Βόρεια Ελλάδα, όπου τα ποσοστά της κατρακυλούν και την εκλογική της βάση σε Μακεδονία και Θράκη κυριολεκτικά λεηλατεί η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι δημοσκόποι που συνομιλούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνουν λόγο για πρωτοφανή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε Μακεδονία και Θράκη. Εκτός από τα προβλήματα της καθημερινότητας που βιώνουν οι βορειοελλαδίτες με αποκλειστική ευθύνη της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια, η αντιπαράθεση με εκκλησιαστικούς κύκλους, η στάση στο ζήτημα της Ουκρανίας και φυσικά η μεγάλη απάτη με τη Συμφωνία των Πρεσπών θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις που φτάνουν στο Μαξίμου, σε Μακεδονία και Θράκη τα ποσοστά της ΝΔ φθάνουν στο 14-16%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κινείται στο 15%, ποσοστό που αγγίζει και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Υψηλά είναι και τα ποσοστά της Νίκης που αγγίζει το 5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ κινείται κάτω από το 10%!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...