Ο άνθρωπος που το κανάλι του Μαρινάκη διαφήμιζε τις βίλες του, υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (αν παραιτηθεί ο Τσίπρας)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Θυμάστε που σας έγραφα εδώ για την περίπτωση του καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη, που είναι ένα εκ των αγαπημένων στελεχών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσιπρα.

Σας είχε γράψει μεταξύ άλλων ότι ο Νίκολαος Φαραντούρης ήταν ένας εκ των εκλεκτών του Λευτέρη Αυγενάκη σε εκείνη την Επιτροπή-σκάνδαλο που ειχε συγκροτηθεί για να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ.

Είχα γράψει: “Να θυμίσω ότι την εποχή που είχε ξεσπάσει το δήθεν σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και πήγαινε για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Ολυμπιακός και επιτροπή-σκάνδαλο (που αποδείχθηκε ο βρόμικος ρόλος της στη συνέχεια) αποσυντόνισαν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή, του αφαίρεσαν βαθμούς, απείλησαν με υποβιβασμό και τελικά πέτυχαν το πρωτάθλημα να καταλήξει στο σωματείο του Πειραιά. Η δουλειά είχε γίνει”.

Επίσης είχα γράψει:Στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει και η επένδυση του Νικόλαου Φαραντούρη στην Κεφαλονιά, όπου ο αγαπημένος υποψήφιος του Αλέξη Τσίπρα είχε χτίσει τρεις πολυτελείς βίλες. Ο Νικόλαος Φαραντούρης φέρεται να είχε πολύ καλές άκρες με το Mega Channel ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη αφού, όπως θα δείτε και το παρακάω βίντεο, εμφανιζόταν στο κανάλι του εφοπλιστή κάνοντας δωρεάν διαφήμιση στις πολυτελείς βίλες του.”.

Διαβάστε παρακάτω τι γράφει το instanews.gr:

Η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για ην ηγεσία έχει ανοίξει μετά την εκλογική ήττα με 20 μονάδες. Εν αναμονή και των εκλογών της 25ης Ιουνίου η Κουμουνδούρου επιχειρεί να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα τα καταφέρει.

Ο Αλέξης Τσίπρας που σκέφτηκε να παραιτηθεί δήλωσε πως θα συνεχίσει τη μάχη αλλά αν στις 25 Ιουνίου το κόμμα ηττηθεί εκ νέου με μεγάλη διαφορά θεωρείται αμφίβολο αν θα παραμείνει στην προεδρία.

Υπάρχει αντικαταστάτης;

Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα.

Όμως, εκτός από την Αχτσιόγλου και τον Τσακαλώτο ακούγεται ότι σε περίπτωση παραίτησης Τσίπρα θα βάλει υποψηφιότητα ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του νυν αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον Νίκο Φαραντούρη.

Ο Νίκος Φαραντούρης είναι καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και απόφοιτος της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακά και Διδακτορικό απ’ το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και έχει 23 χρόνια δικηγορίας και ακαδημαϊκής εμπειρίας. Έχει διδάξει σε Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και την Αμερική.

Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ., Νομικός Σύμβουλος και Πρόεδρος (υπηρεσιακός) της ΔΕΠΑ A.E. (2009-2019), Πρόεδρος της Ένωσης Πανεπιστημιακών Ευρωπαϊκών Σπουδών (ECSA Greece) και Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων της ΕUROGAS, της ένωσης 45 ενεργειακών εταιρειών στις Βρυξέλλες (2016-2019). Είναι Μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ