Αυτά είναι τα «χαρτιά» του Στέφανου Κασσελάκη για τις ευρωεκλογές

Στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να επικεντρωθεί σε ζητήματα οικονομίας και Δικαιοσύνης καθώς η οργή του κόσμου απένταντι σε αυτά τα θέματα εκφράζεται κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο κ. Κασσελάκης περιμένει ότι έτσι θα γίνει η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Τις επόμενες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να τυπωθούν τα φυλλάδια και να στηθούν τα προεκλογικά περίπτερα σε μικρά και μεγάλα αστικά κέντρα. Επιπλέον, έχουν τυπωθεί ψηφοδέλτια, συγκροτούνται εκλογικές επιτροπές σε κάθε νομαρχιακή και προετοιμάζεται η ομάδα των εκλογικών αντιπροσώπων.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεννόηση με το Οργανωτικό, τις νομαρχιακές και τους υποψήφιους κανονίζει προεκλογικές εκδηλώσεις κυριολεκτικά σε όλη τη χώρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την περιοδεία του στο Αιγαίο βρίσκεται στην Κέρκυρα, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα περιοδεύσει στην Ηπειρο, ενώ στο πρόγραμμα εντάσσεται και επίσκεψη στη Θράκη με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της περιοχής.

Στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν πως οι πολίτες ψηφίζουν κοιτώντας σε μεγάλο βαθμό και προς την τσέπη τους, οπότε υπάρχει ξεκάθαρη στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθεί τόσο στους ανθρώπους της εργασίας και τους συνταξιούχους όσο και στη λεγόμενη μεσαία τάξη, η οποία στο παρελθόν είχε γυρίσει την πλάτη στο κόμμα.

«Ο εναγκαλισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα ακροδεξιά στοιχεία, την ανομία, τη συγκάλυψη και η προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης έχoυν οδηγήσει σε πλήρη απορρύθμιση τη λειτουργία της ελληνικής Δικαιοσύνης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους προοδευτικούς πολίτες ενόψει των ευρωεκλογών.

«Ατιμωρησία στα Τέμπη με όργιο συγκάλυψης. Ατιμωρησία στο Μάτι με κακουργήματα που βαφτίστηκαν πλημμελήματα. Ατιμωρησία τώρα και στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Αυτή η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας πρέπει να αλλάξει. Και σας υπόσχομαι ότι θ’ αλλάξει» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ