Στην επιτροπή του Αυγενάκη που ήθελε να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ ο αγαπημένος υποψήφιος του Τσίπρα – Το κανάλι του Μαρινάκη διαφήμιζε τις βίλες του (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Τον Νικόλαο Φαραντούρη τον γνωρίζετε; Πρόκειται για… εξέχουσα προσωπικότητα (καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας «Jean Monnet» στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και στις Πολιτικές Ανταγωνισμού, Ενέργειας & Μεταφορών), ο οποίος έχει γίνει από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας τον έβαλε στο think tank του ΣΥΡΙΖΑ, τον έκανε και υποψήφιο βουλευτή.

Χθες οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ζήτησαν με ανακοίνωσή τους να καταψηφιστούν η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης. Πολύ σωστά! Είναι γνωστό ότι ο σύστημα Μητσοτάκη, η οικογένεια Μητσοτάκη, που συνδέεται μέσω κουμπαριάς με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Κεντρικό ρόλο στο εχθρικό προς τον ΠΑΟΚ μέτωπο που έχει συγκροτηθεί διαδραματίζει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ίσως ο χειρότερος υφυπουργός Αθλητισμού που πέρασε ποτέ.

Ας πάμε, όμως, ξανά στον Νικόλαο Φαραντούρη, ο οποίος είναι ο αγαπημένος υποψήφιος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκολαος Φαραντούρης ήταν ένας εκ των εκλεκτών του Λευτέρη Αυγενάκη σε εκείνη την Επιτροπή-σκάνδαλο που ειχε συγκροτηθεί για να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ. Να θυμίσω ότι την εποχή που είχε ξεσπάσει το δήθεν σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και πήγαινε για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Ολυμπιακός και επιτροπή-σκάνδαλο (που αποδείχθηκε ο βρόμικος ρόλος της στη συνέχεια) αποσυντόνισαν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή, του αφαίρεσαν βαθμούς, απείλησαν με υποβιβασμό και τελικά πέτυχαν το πρωτάθλημα να καταλήξει στο σωματείο του Πειραιά. Η δουλειά είχε γίνει.

Ο κύριος Φαραντούρης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν την ανάκληση πιστοποιητικών και τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μαζί με τους κυρίους Αρκούδη και Τζουλάκη.

Την σχέση του αγαπημένου υποψηφίου του Αλέξη Τσίπρα, Νικόλαου Φαραντούρη, με το παραπάνω σύστημα την είχαν αναδείξει τα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη (Δείτε ΕΔΩ).

Να θυμίσω ότι στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει και η επένδυση του Νικόλαου Φαραντούρη στην Κεφαλονιά, όπου ο αγαπημένος υποψήφιος του Αλέξη Τσίπρα είχε χτίσει τρεις πολυτελείς βίλες (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Ο Νικόλαος Φαραντούρης φέρεται να είχε πολύ καλές άκρες με το Mega Channel ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη αφού, όπως θα δείτε και το παρακάω βίντεο, εμφανιζόταν στο κανάλι του εφοπλιστή κάνοντας δωρεάν διαφήμιση στις πολυτελείς βίλες του.

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τα έχουν βρει στο παρασκήνιο (Δείτε ΕΔΩ). Δεν γνωρίζουμε αν σε αυτή την προσέγγιση έχει διαδραματίσει ρόλο ο Νικόλαος Φαραντούρης. Σίγουρα, όμως, ο καθηγητής συνδέεται με μία άλλη… επιχειρηματική-δημοσιογραφική παρέα που αγαπά το Ιόνιο και παίζει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα. Να μην ξεχάσω ότι η συγκεκριμένη παρέα είναι στενά συνδεδεμένη και με έναν δελφίνο της ΝΔ.

Τα παραπάνω τα γράφουμε για να μην τρώνε κουτόχορτο, ούτε ο λαός του ΠΑΟΚ, ούτε ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις καλημέρες μου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...