Σενάριο για Τούρκο «αντι-Τερίμ» στον Παναθηναϊκό – Πρώην «ερυθρόλευκος» ο υποψήφιος

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων», σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη γειτονική χώρα. Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor» αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζος συναντήθηκε με τον προπονητή της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ για να διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των «πράσινων».

Ο Μπολούτ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κάρντιφ το περασμένο καλοκαίρι κι έκανε φέτος μία σεζόν στην οποία έφτασε κοντά να διεκδικήσει την είσοδό της στα Play Off της Championship, έχοντας μάλιστα στην ομάδα τους «δικούς» μας, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα.

Ο 49χρονος Τούρκος τεχνικός είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, μιας κι έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στους Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Βέροια. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, προτεραιότητά του πάντως είναι να συναντηθεί πρώτα με τον ιδιοκτήτη της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ