Τα μυστικά του deal του Φαραντούρη με τον Κασσελάκη και η στάση που τιμά την Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Έχω προειδοποιήσει, από αυτήν εδώ τη στήλη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος στην προσπάθειά του να αυτονομηθεί έχει πέσει θύμα κακής επιρροής από συστήματα της διαπλοκής, ότι θα πληρώσει – πολιτικά πάντοτε – πολύ ακριβά τον καθηγητή Νικόλαο Φαραντούρη, που τον φόρτωσε στον Τσίπρα μία διαπλεκόμενη παρέα και εκείνος με τη σειρά του τον φόρτωσε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Θα πληρώσει πολύ ακριβά τον Φαραντούρη ο Κασσελάκης

Ο πονηρός Φαραντούρης, κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε πάρει θέση. Περίμενε να δει που θα καθόταν η μπίλια.

Τι έκανε λοιπόν ο Φαραντούρης όσο γινόταν χαμός ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα; Ντίλαρε! Ή τουλάχιστον προσπαθούσε να ντιλάρει.

Να σημειώσουμε εδώ ότι είχε πολύ στενή σχέση με το σύστημα Τζανακόπουλου, μέσω επιχειρηματικών κύκλων που είχαν εγκλωβίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτή η σχέση τον οδήγησε με ευκολία στο να ζητήσει από την Έφη Αχτσιόγλου, όταν εκείνη φαινόταν ότι θα εκλεγόταν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, να τον τοποθετήσει στο ευρωψηφοδέλτιο. Η Έφη Αχτσιόγλου, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ, τήρησε αξιοπρεπή στάση και του είπε ότι αυτό θα έπρεπε να το δουν μελλοντικά και εφόσον εκλεγόταν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον Φαραντούρη δεν άρεσε αυτή η απάντηση. Δεν του άρεσε το γεγονός ότι η Έφη Αχτσιόγλου δεν του έδωσε υποσχέσεις.

Περίμενε λοιπόν ο Φαραντούρης και στη συνέχεια πήγε στον Στέφανο Κασσελάκη. Υπέβαλε το ίδιο αίτημα και ο αφελής Κασσελάκης δέχτηκε. Έτσι σήμερα ο Φαραντούρης παρουσιάζεται ως βέβαιος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Όμως, έχει και άλλα σχέδια, ακόμη πιο σκοτεινά. Θα σας τα αποκαλύψω αύριο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ