Θα πληρώσει πολύ ακριβά τον Φαραντούρη ο Κασσελάκης

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Από την εποχή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ένα όνομα “έπαιζε πολύ δυνατά”. Ένα νέο πρόσωπο. Ένας καθηγητής που εμφανίστηκε από το πουθενά. Ο Νίκος Φαραντούρης.

Από εδώ, από το PERIODISTA.GR είχαμε επισημάνει με σειρά δημοσιευμάτων τον ρόλο του.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την περίπτωση Φαραντούρη ΕΔΩ

Ο Φαραντούρης, αν και θεωρητικά ήταν πιο κοντά στο σύστημα Αχτσιόγλου-Τζανακόπουλου τελευταία εμφανίζεται πολύ κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα ισχυρίζονται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τελευταία βρίσκεται πολύ κοντά με τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι ένα είδος συνδετικού κρίκου ανάμεσα στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον αποτυχόντας υποψήφιο βουλευτή στην Κεφαλονιά, τον Νίκο Φαραντούρη.

Τώρα το όνομά του “παίζει” δυνατά για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φαραντούρης δεν είναι αποδεκτός από όλους πάντως μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η περίπτωσή του έχει ισχυρό άρωμα διαπλοκής. Η προϊστορία του δε και ο βρόμικος ρόλος που είχε διαδραματίσει στην υπόθεση του ΠΑΟΚ τον καθιστά “κόκκινο πανί” στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό έχει τη σημασία του στις ευρωεκλογές.

Ένα θα σας γράψω μόνο. Χθες, το Open, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, στο ρεπορτάζ για τα ονόματα που ακούγονται για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Νίκο Φαραντούρη. Ούτε να τον ακούνε θέλουν, ούτε να τον βλέπουν

Προσεχώς θα σας έχω συνταρακτικές αποκαλύψεις για αυτή την περίπτωση.

Προσεχώς θα σας γράψω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, με ονόματα και διευθύνσεις, για το πως έκλεισε το deal με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι γνωρίζοντες λένε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα πληρώσει πολύ ακριβά την περίπτωση του Φαραντούρη. Όπως την είχε πληρώσει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ