Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει την κατρακύλα της διεφθαρμένης κυβέρνησής του: Η ΝΔ έχει ήδη χάσει 8% ή και περισσότερο – Η εξομολόγηση στη Σία Κοσιώνη και η αγωνία

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Στη φιλική συζήτηση – συνέντευξη που είχε με την ανιψιά του, Σία Κοσιώνη, στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν ειλικρινής. Παραδέχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία και η διεφθαρμένη κυβέρνησή του καταρρέουν. Τα ποσοστά κατρακυλούν. Έβαλε τον πήχη χαμηλά. Στο 33%, δηλαδή στο αποτέλεσμα των προηγούμενων ευρωεκλογών. Όμως, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί πριν από μήνες – ούτε καν από ένα έτος – είχε λάβει 41%. Δεν είναι και μικρή η απόκλιση. Μεγάλη είναι.

Ο Μητσοτάκης φάνηκε ανήσυχος. Γνωρίζει, τόσο ο ίδιος, όσο και το επιτελείο του, ότι η ΝΔ κινείται σε ποσοστά κάτω από το 30%. Με έκδηλη την αγωνία του, δηλώνοντας ότι η αντιπολίτευση μετατρέπει τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα, ο Μητσοτάκης εξέφρασε τους φόβους του για την επικείμενη κατάρρευση που θα δρομολογήσει μοιραία και νομοτελειακά πολιτικές εξελίξεις.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ