Ο «Ορέστης Μακρής» του Μαξίμου και της Μαρέβας κελαηδάει: «Εγώ έκλεισα το deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Μητσοτάκης μου έταξε υπουργική θέση»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Ο “ήρωας” της σημερινής μας ιστορίας, ο άνθρωπος που κινείται, ανάλογα με την περίοδο και την εμπλοκή του σε δύσοσμες υποθέσεις, εντός κι εκτός Μαξίμου, ο κολλητός της Μαρέβας, μυαλό δεν έβαλε μετά από πρόσφατο εξευτελισμό του.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Μου λένε ότι ο “ήρωάς” μας πίνει πολύ. Τόσο πολύ που τον φωνάζουν “Ορέστη Μακρή”. Και όταν πίνει κελαηδάει. Έλεγε πρόσφατα σε παλαιούς του συμμαθητές, μεθυσμένος όπως ήταν, το εξής: “Εγώ έκλεισα το deal ανάμεσα στον Μαρινάκη και στον Μητσοτάκη”. Εκείνοι τον άκουσαν έκπληκτοι, αφού ο Μητσοτάκης πρόσφατα πέταξε έξω από το Μαξίμου τον “Ορέστη Μακρή”.

“Ποιο είναι το deal;”, θα αναρωτηθείτε εύλογα αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Οι συμμαθητές που άκουσαν το κελάδημα έλεγαν ότι η συμφωνία αφορά στην υπόθεση με την εγκληματική οργάνωση της Θύρας 7 που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Τι να εννοούσε άραγε ο.. μεθυσμένος ποιητής; Λέτε όλο αυτό να γίνεται για τα μάτια του κόσμου; Λέτε κάποιοι να σχεδιάζεται να πέσουν στα μαλακά; Κάποιους θα τους ρίξουν στα σκυλιά; Ισορροπία του τρόμου; Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη; Δεν ξέρω.

Εκείνο που σίγουρα ξέρω είναι ότι ο “Ορέστης Μακρής”, μεθυσμένος όπως ήταν, έλεγε στην παρέα του ότι θα είναι ο επόμενος υπουργός Δικαιοσύνης, στη θέση του Φλωρίδη. “Μου το έταξε ο Μητσοτάκης. Δεν θα με αφήσει έτσι” είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ