Ποσοστό – έκπληξη για ΣΥΡΙΖΑ βλέπει πασίγνωστος δημοσκόπος

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστες και αναγνώστριες. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι το 20%. Σας αποκαλύπτω ότι δεν το λέει τυχαία.

Λοιπόν. Αφήστε τις δημοσκοπήσεις που οι, πιεζόμενοι από το Μέγαρο Μαξίμου, δημοσκόποι δίνουν στη δημοσιότητα. Γνωρίζουν, και οι δημοσκόποι και ο Μητσοτάκης, ότι η Νέα Δημοκρατία θα κινηθεί σε ποσοστά κάτω από το 30%.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση. Το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής: Ποιο ποσοστό θα πάρει το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη;

Έμπειρος δημοσκόπος έλεγε τις προάλλες στο παρασκήνιο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει και εμφανίζει τέτοια δυναμική, ώστε το βράδυ των εκλογών το πολιτικό σκηνικό να έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγήσει ακολούθως σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Συμφωνεί και εκείνος ότι οι ευρωεκλογές θα σημάνουν την αντίστροφη μέτρηση για την κατάρρευση της διεφθαρμένης και καταστροφικής κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η εκτίμησή του είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ο οποίος αυτή τη στιγμή κινείται στο 16-17% – θα μπορέσει να πιάσει ή να ξεπεράσει οριακά το 20%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ