Όπως η Έφη Αχτσιόγλου θα την πατήσει τελικά ο Φαραντούρης

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Είναι εντυπωσιακό. Οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν από την πρότερη εμπειρία. Δεν διδάσκονται από την ιστορία. Δεν προσπαθούν να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν εκείνοι που ηττήθηκαν.

Να, για παράδειγμα. Ο Νικόλας Φαραντούρης. Θέλει να εκλεγεί ευρωβουλευτής και οι… κακές γλώσσες λένε ότι θέλει αύριο, μεθαύριο να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι κάνει ο Νικόλας Φαραντούρης; Σε άλλη κλίμακα βέβαια. Τα εγκληματικά λάθη που έκανε η Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της μάχης της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι έκανε η Έφη Αχτσιόγλου; Η Έφη Αχτσιόγλου πήγε χέρι-χέρι με τη διαπλοκή. Την στήριξαν με πάθος τα ΜΜΕ της Δεξιάς. Αλλά αυτή η στήριξη ήταν βούτυρο στο ψωμί του Στέφανου Κασσελάκη. Τα ΜΜΕ αυτά δεν απευθύνονταν στους Αριστερούς, Κεντροαριστερούς, Δημοκράτες και αντιδεξιούς ψηφοφόρους. Έβλεπε ο δημοκρατικός κόσμος το χάιδεμα των Δεξιών στην Αχτσιόγλου, έβλεπε και τις αγκαλιές με τον Δανίκα του Πρώτου Θέματος και έλεγε “κάτι περίεργο, κάτι βρόμικο συμβαίνει εδώ”.

Τα ίδια συμβαίνουν και σήμερα με τον Φαραντούρη. Τα ΜΜΕ της διαπλοκής φιλοτεχνούν το προφίλ του. Γαλλικά και πιάνο. Πολύ πιάνο. Και περίεργα ρεπορτάζ σε ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ΜΜΕ που μας πληροφορούν για το πόσο καλός είναι ο Φαραντούρης. Πόσο άξιος πολιτικός. Πόσο τον αγαπάει ο Αλέξης Τσίπρας και πόσο τον στηρίζει.

Και πρωτοσέλιδα: Ότι θα γίνει, λέει, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διάδοχος του Στέφανου Κασσελάκη και αυτό το θέλει, λέει, και ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Αυτά θα τα διαβάσει κανείς στα πιο εχθρικά ΜΜΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη. Τα ίδια ΜΜΕ που κάνουν πόλεμο στον Κασσελάκη αποθεώνουν τον Φαραντούρη. Δεν πρέπει αυτό να προβληματίσει την ηγεσία και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ;

Α, και κάτι ακόμη. Θα χιονίσει τη Βόρεια Ελλάδα; Γιατί, αν χιονίσει η χιονοστιβάδα θα φτάσει μέχρι τα Επτάνησα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ