ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκρεμίζονται τα ποσοστά της ΝΔ στις ευρωεκλογές – Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Απολαμβάνετε το τριήμερο; Καλά κάνετε. Την ίδια ώρα, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, ο κόσμος βαδίζει στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, στην Ελλάδα αποκαλύπτεται το δίκτυο των “ψηφιακών δολοφόνων” του Μητσοτάκη και νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απόπειρα συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών.

Τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν θα μπορέσει από εδώ και πέρα να κάνει πολλά πράγματα. Η αλαζονεία του καθεστώτος που έχει εξευτελίσει τη χώρα διεθνώς θα πληρωθεί στις κάλπες. Ακόμη και οι Αμερικανοί θα σταματήσουν να στηρίζουν τον υποτακτικό τους, Μητσοτάκη κάποια στιγμή (βλέπε Moody΄s).

Διαβάστε οπωσδήποτε: Τι πρέπει να γνωρίζω για τις Ευρωεκλογές Ιουνίου 2024;

Την ώρα που απολαμβάνετε το τριήμερο, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, εγώ κάνω ρεπορτάζ. Προσέξτε: Οι δημοσκόποι στο παρασκήνιο διαπιστώνουν ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο πολιτικό σκηνικό και δραματικές για τη Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη προσωπικά. Τους επόμενους μήνες μέχρι τις ευρωεκλογές τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θα κατρακυλήσουν. Σίγουρα κάτω από το 30% και θα είναι θαύμα αν η ΝΔ θα καταφέρει να αγγίξει το 29% γιατί μάλλον θα πάει πιο κάτω.

Το έγκλημα των Τεμπών θα γκρεμίσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Η κοινωνική οργή για την ακρίβεια και τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα θα εκδηλωθεί στην κάλπη των ευρωεκλογών. Τα σκάνδαλα θα βγουν όλα στο φως. Οι Δεξιοί ψηφοφόροι εγκαταλείπουν τη ΝΔ λόγω του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα για τον ελληνικό λαό και τα χειρότερα για τον θίασο Μητσοτάκη έρχονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ