Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους «ψηφιακούς δολοφόνους» του Μητσοτάκη – Με μεθόδους μυστικών υπηρεσιών πήρε το 41%

Σε δύο επίπεδα κινείται η αυριανή μεγάλη αποκάλυψη του Documento για τον τρόπο επιβολής της πλήρους κυριαρχίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Μια δοκιμασμένη τεχνική χειραγώγησης συνειδήσεων που είχε εφαρμοστεί από πολύ συγκεκριμένα κέντρα στα Βαλκάνια, «εισήχθη» στην Ελλάδα για χάρη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Documento αποκαλύπτει αύριο ποιοι είναι αυτοί που οργάνωσαν το σύστημα στα Βαλκάνια και σε ποιες χώρες έχουν παρέμβει ώστε να εκλεγούν οι αρεστοί συγκεκριμένων κέντρων εξουσίας, αλλά εξηγεί και την εφαρμογή του σχεδίου στην ελληνική πολιτική σκηνή με ονοματεπώνυμα και ημερομηνίες.

Υπότροπη στην κλοπή προσωπικών δεδομένων η κυβέρνηση

Η αποκάλυψη ότι η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, κατείχε προσωπικά δεδομένα δεκάδων χιλιάδων πολιτών, δεν αποτελεί μια προσωπική «παρανομία» αλλά ένα έγκλημα της κυβέρνησης. Το θέμα όμως δεν αφορά μόνο τις λίστες αποδήμων. Η κυβέρνηση έχει παραδώσει ακόμη και ευαίσθητα δεδομένα σε εταιρείες όπως η Sisco και Palantir, οι οποίες βαρύνονται διεθνώς με σκάνδαλα υπογράφοντας συμβάσεις για «εξυπηρέτηση» του ελληνικού κράτους. Ποιος και πώς χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα; Έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιουργήσει ένα είδος «Μεγάλου Αδελφού» και παρακολούθησης των πολιτών ώστε να τους χειραγωγεί πολιτικά, κατά τα πρότυπα των επιχειρήσεων της Cambridge Analytica;

Όπως θα διαβάσετε στο αυριανό Documento, η απάντηση είναι θετική. Συγκεκριμένα αποδεικνύουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε στην Ελλάδα εταιρείες που εργάστηκαν όχι ως σύμβουλοί του σε προεκλογικές εκστρατείες αλλά με μεθόδους μυστικών υπηρεσιών και ψυχολογικού πολέμου. Οι εταιρείες αυτές έχουν λίγα χρόνια πριν τεθεί στην υπηρεσία ακόμη και διεφθαρμένων ηγετών των Βαλκανίων, τους οποίους οδήγησαν στην εξουσία.

Τα στοιχεία που παραθέτει η έρευνα του Documento αποτελούν απόδειξη για τη σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ είναι ανατριχιαστική η ομοιότητα των μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν όπως η επίθεση σε ανεξάρτητους δημοσιογράφους, η παρουσίαση των πολιτικών αντιπάλων ως προδοτών και η ενοχοποίηση Εισαγγελέων που πολέμησαν τη διαφθορά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ