Το ΠΑΣΟΚ ζητά αποπομπή Άδωνι μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη

Το ΠΑΣΟΚ ζητά αποπομπή Άδωνι μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη. Το κεφάλι του Άδωνι Γεωργιάδη επί πίνακι ζητά η αντιπολίτευση για τις κυνικές δηλώσεις του πως «κανείς Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη».

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποπομπή του με τον Μιχάλη Κατρίνη από το βήμα της Βουλής να κάνει λόγο για πολιτική αθλιότητα και να σχολιάζει πως εάν είναι αντίληψη της κυβέρνησης ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν το τραγικό δυστύχημα, «τότε έχει χαθεί οριστικά η έννοια της ευθύνης και μαζί και η ντροπή».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στράφηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας πως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου υπουργός που θα εκστόμιζε μια τέτοια απαράδεκτη δήλωση θα είχε απομακρυνθεί και πρόσθεσε: «Αν κάποιοι θεωρούν ότι το 41% ξεπλένει τις αντικειμενικές φοβερές ευθύνες αυτών που οδήγησαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία, τότε θα λόγια χάνουν την αξία τους».

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το ρεσιτάλ αμοραλισμού του Άδωνι Γεωργιάδη επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, κρατώντας αποστάσεις από τον υπουργό Εργασίας. Ο κ. Τσιάρας διαβεβαίωσε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης θα φτάσει μέχρι τέλους. «Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα ζητήματα όχι μόνο δεν τα βάζει κάτω από το χαλί, αλλά αναλαμβάνει και τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου και θεσμικά να θωρακιστεί η μελλοντική πραγματικότητα της χώρας αλλά κυρίως να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους τραγικά φαινόμενα», είπε.

Ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε στην εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης, καλώντας τα κόμματα να την αφήσουν απερίσπαστη να προχωρήσει το έργο της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ