Νίκος Παππάς: «Έλαβα την επιστολή Δραγασάκη θα τοποθετηθώ για όλα στην Κεντρική Επιτροπή»

Νίκος Παππάς: «Έλαβα την επιστολή Δραγασάκη θα τοποθετηθώ για όλα στην Κεντρική Επιτροπή». Ο Νίκος Παππάς με ανάρτησή του επιβεβαιώνει ότι έλαβε την επιστολή Δραγασάκη με την οποία το ιστορικό στέλεχος ζητά να τεθεί το κόμμα σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης και προτείνει 6 βήματα για την έξοδο από την κρίση.

Εν τούτοις ο τομεάρχης Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, επιλέγει να παρατείνει την … αγωνία για δύο ακόμη εικοσιτετράωρα καθώς όπως λέει θα τοποθετηθεί στα όργανα. Τόσο για τα όσα λέει η επιστολή Δραγασάκη, όσο και για τα όσα έχουν συμβεί από την εκλογή προέδρου και μετά.

«Έλαβα και διάβασα την επιστολή του συντρόφου Γιάννη Δραγασάκη η οποία είδε και το φως της δημοσιότητας.

Για όσα αναφέρονται στην επιστολή, αλλά και για όσα έχουν συμβεί αμέσως μετά την προεδρική εκλογή, θα τοποθετηθώ αναλυτικά και με σαφήνεια στην κεντρική επιτροπή», αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Δραγασάκης με την επιστολή του απευθύνθηκε χθες προς τον νυν και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα αντιστοίχως, τους δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη, καθώς και τους υποψηφίους για την προεδρία Έφη Αχτσιόγλου, Νίκο Παππά, Στέφανο Τζουμάκα κι Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ