Βρόμικο παιχνίδι: Στο πλευρό της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο Σπίρτζης «αδειάζει» τον Στέφανο Κασσελάκη

Να μην υιοθετούνται «λαϊκιστικά μοντέλα», ζήτησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Σπίρτζης, μετά τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη που αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, έκανε λόγο για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά», δήλωση που ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις.

«Δεν βοηθάνε. Όπως δεν βοήθησε η εργαλειοποίηση από τη ΝΔ της φωτιάς στο Μάτι», επισήμανε ο κ. Σπίρτζης «αδειάζοντας» τον αρχηγό του κόμματος.

«Από μένα δεν υιοθετείται. Δεν πρέπει να αντιγράφουμε λαϊκίστικα μοντέλα που έχει υιοθετήσει η ΝΔ και άλλοι στο παρελθόν» συνέχισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Πρέπει να είναι μετρημένος στον δημόσιο διάλογο»

«Όποιος έχει δημόσια θέση, πρέπει να είναι μετρημένος στον δημόσιο διάλογο γιατί αλλιώς εκπαιδεύουμε στον πολίτη σε μια λαϊκιστική αντιμετώπιση» ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,

Ο πρώην υπουργός επανέλαβε εξάλλου, την ανάγκη ανασυγκρότησης του προοδευτικού κόσμου «χωρίς αποκλεισμούς», σημειώνοντας «και η Νέα Αριστερά, είπα χωρίς αποκλεισμούς».

Αποστάσεις από τη δήλωση Κασσελάκη πήρε και ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, λέγοντας: «Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ