Τρέχει να κουκουλώσει τα ρήγματα της ΝΔ ο Μαρινάκης

«Δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης» αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Σε μία προσπάθεια να καλύψει τα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το εν λόγω νομοσχέδιο στην κυβέρνηση, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε πως είναι καλοδεχούμενη η βασική διατύπωση περί ψήφου για το νομοσχέδιο σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας».

«Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι το νομοσχέδιο θα περάσει » επισήμανε, λέγοντας πως ήταν σημαντική και η διατύπωση χθες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «παρά τις επιμέρους διατυπώσεις οι οποίες ήταν εκτός πραγματικότητας», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, email που εστάλη από τον γραμματέα της Κ.Ο., Σταύρο Καλαφάτη, τους βουλευτές της ΝΔ, τους καλεί σε «ενημέρωση – συζήτηση» από τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, για την επίμαχη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, ενημέρωση στην οποία παρόντες θα είναι και η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Μαρία Συρεγγέλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Στη ΝΔ «καλοπιάνουν» τους διαφωνούντες

Τόνισε πως «δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης» αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Ερωτηθείς εαν ένας υπουργός δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο θα συνεχίσει να μένει στην κυβέρνηση, απάντησε πως ήταν σαφής η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα νομοσχέδια εγκρίνονται από το υπουργικό συμβούλιο, οι υπουργοί συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο και έχουν αυξημένη θεσμική υποχρέωση από αυτές τις αποφάσεις.

Τέλος τόνισε με νόημα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξιολογεί καθημερινά τις ατομικές συμπεριφορές και κρίνει και στην πορεία και την απόδοση ενός υπουργού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ