Η επίσκεψη του Τσίπρα και της Αχτσιόγλου στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ήταν μέσα καλοκαιριού.

13 Ιουλίου του 2023.

Λίγες ημέρες μετά τη σύμβαση του 1,3 εκατ. ευρώ ανάμεσα στον Δημήτρη Μάρη και την εφημερίδα “Αυγή” που καταγγέλθηκε όταν κατέστη απολύτως σαφές ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα έχανε, δημοσιεύτηκε μία είδηση που είχε περάσει στα ψηλά.

Μία είδηση που αφορούσε σε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της Έφης Αχτσιόγλου με τον Δημήτρη Μάρη στο σπίτι του επιχειρηματία.

Διαβάστε τι αποκάλυπτε τότε η ιστοσελίδα powergame.gr:

Επίσκεψη στο think tank «Eteron», που έχει δημιουργήσει (δηλαδή πληρώνει) ο Δημήτρης Μάρης και διευθύνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πραγματοποίησε ο πρόεδρος Τσίπρας. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εσχάτως έχει αναπτύξει μια στενή σχέση τόσο με το αφεντικό της 24media, όσο και με τον πρώην στενό φίλο και συνεργάτη του Γαβριήλ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι ο τελευταίος μεταξύ πρώτων και δεύτερων εκλογών προχώρησε έπειτα από καιρό σε δημόσια δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο αυτή να αλλάξει την τύχη του προέδρου Αλέξη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εκείνο που θέλω να κρατήσετε είναι και μια πληροφορία που θέλει τον πρώην πρωθυπουργό να έχει βρεθεί κατ’ επανάληψη στο σπίτι του Μάρη στου Μετς, κάνοντας διάφορες συζητήσεις σχετικά με το παρόν μα κυρίως το μέλλον του. Μάλιστα, ένα από τα καλά ενημερωμένα πουλάκια της πιάτσας μού έλεγε ότι η πρώτη συνάντηση Τσίπρα – Αχτσιόγλου έλαβε χώρα στην οικία του γνωστού επιχειρηματία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...