Σάλος με τις δηλώσεις τις Έφης Αχτσιόγλου που θύμισαν Κατρούγκαλο – Πρωτοφανής διασυρμός στο διαδίκτυο (pics)

Τον μέντορά της Γιώργο Κατρούγκαλο θύμισε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στο larissanet.gr με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Ο μέντορας, ο σύζυγος και η βιτρίνα – Με την Αχτσιόγλου πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει ο Κατρούγκαλος με κεντρικό ρόλο – Το σκοτεινό παρασκήνιο

Η υπψήφια για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «είμαστε το κόμμα που έχει τη δυνατότητα και την έγνοια να εκφράσει τα χαμηλά και μεσαία στρώματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πρώτα απ’ όλα ένα λαϊκό κόμμα, είναι το κόμμα της μισθωτής εργασίας. Οφείλουμε να αναπτύξουμε τη νέα δυναμική μας στηρίζοντας και συνομιλώντας με τον κόσμο της εργασίας, τον κόσμο της παραγωγής υπηρεσιών ή αγαθών, αλλά και ιδεών και αλληλεγγύης».

Η τοποθέτηση της αυτή προκάλεσε πλήθος εσωκομματικών αντιδράσεων.

“Αλίμονο αν κάποιοι που διεκδικούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κυβερνησε τη χώρα με 35+% και βρέθηκε στην αντιπολίτευση με 31,5% πιστεύουν ότι ο χωρος αυτός εκπροσωπεί κυρίως τη μισθωτή εργασια. Οι Ελληνες μικροεπιχειρηματιες που αποτελουν τη ραχοκοκαλια της ελληνικης οικονομιας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολουμενοι, οι αγρότες και τόσοι άλλοι παραδίνονται αμαχητί στον Μητσοτακη; Με τέτοια μυαλά το 10% θα γινει άπιαστο όνειρο”, έγραψε στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ