Ευρωεκλογές: Ο Μητσοτάκης θα «τρέξει πίσω» από τα ποσοστά τις ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να ανοίξει στην μάχη για τις ευρωεκλογές όλα τα «χαρτιά» του, όμως μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν είναι εντυπωσιακά .

Η κατάσταση για την Νέα Δημοκρατία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Συγκεκριμένα, οι κυβερνητικοί βουλευτές που βρέθηκαν στην επαρχία, εισέπραξαν σωρευμένη οργή από τους πολίτες για την κατάσταση της οικονομίας και πιο συγκεκριμένα για την ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ.

Ο Μητσοτάκης έχει αποφασίσει το επόμενο διάστημα να «οργώσει» την επαρχία, ξεκινώντας από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, με πρώτους σταθμούς την Άρτα και την Πρέβεζα.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης θα πάει για μία ακόμη φορά στο Βόρειο Αιγαίο, και πιο συγκεκριμένα στη Χίο, ενώ μετά την επίσκεψη του στην Τουρκία στις 13 Μαΐου, θα ταξιδέψει για την Κεντρική Μακεδονία. Αυτή η περιοχή θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη για την ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνει για ένα διήμερο προκειμένου να έρθει σε επαφή με τοπικούς παράγοντες , ανθρώπους της εκκλησίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός θα πάει και στην Πελοπόννησο, και από εκεί θα ταξιδέψει για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη. Και αυτό γιατί και σ αυτές τις περιφέρειες τα μικρότερα δεξιά κόμματα, που κινούνται δεξιότερα της ΝΔ, εμφανίζουν σημαντική ενίσχυση των δυνάμεων τους.

Φυσικά στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι και η Κρήτη, όπου εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζονται να δίνουν την δική τους μάχη.

Όσον αφορά στους αγρότες, η δυσαρέσκεια που υπάρχει είναι πολύ μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προκειμένου να δείξει ότι ενίσχυσε την Θεσσαλία έκοψε χρήματα από άλλες περιοχές, με αποτέλεσμα σήμερα τα πράγματα να είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τους καλλιεργητές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ