Νέα συνάντηση Κασσελάκη – Φάμελου στη Βουλή

Στη Βουλή βρέθηκε και σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε και χτες Τρίτη με τον Σωκράτη Φάμελλο και ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του για την προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στη Βουλή και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα στελέχη που συγκροτούν το γραφείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Καλημερίζοντας στα γαλλικά έφτασε σήμερα στη Βουλή ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλημέρισε τους δημοσιογράφους ως εξής: «Bonjour comment ca va?», τους είπε.

Ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνεργασία με τον Σωκράτη Φάμελλο στο γραφείο του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες λίγες ώρες μετά την νίκη του συνάντησε την Έφη Αχτσιόγλου στη Βουλή, όπου της πρότεινε να αναλάβει όποια θέση θέλει εκείνη, αλλά η απάντηση που έλαβε από την πρώην υποψήφια πρόεδρο ήταν ότι δεν είχε… ενέργεια μετά από τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στη Βουλή και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα στελέχη που συγκροτούν το γραφείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ