Ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν έχει δαγκώσει μέχρι τώρα 11 πράκτορες – Έξαλλο το προσωπικό

Με έξωση από τον Λευκό Οίκο κινδυνεύει ο Commander, ο σκύλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν επειδή δεν έχει σταματήσει να δαγκώνει το προσωπικό.

Ο Commander δάγκωσε εκόμη ένα μέλος της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.

Ο δύο ετών γερμανικός ποιμενικός δάγκωσε το βράδυ της Δευτέρας μια ένστολη αστυνομικό της Μυστικής Υπηρεσίας, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του Λευκού Οίκου.

Πρόκειται για το 11ο περιστατικό επίθεσης του σκύλου του Μπάιντεν από τον περασμένο Οκτώβριο.

«Όπως έχουμε σημειώσει και παλαιότερα, ο Λευκός Οίκος μπορεί να είναι ένα αγχωτικό περιβάλλον για τα οικογενειακά κατοικίδια και η Πρώτη Οικογένεια συνεχίζει να εργάζεται για τρόπους για να βοηθήσει τον σκύλο Commander να χειριστεί τη συχνά απρόβλεπτη φύση των εδαφών του Λευκού Οίκου», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν την Τρίτη. «Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία είναι απίστευτα ευγνώμονες στη Μυστική Υπηρεσία για όλα όσα κάνει για να κρατήσει αυτούς, την οικογένειά τους και τη χώρα ασφαλή», πρόσθεσε.

Όπως φαίνεται ο Commander έχει μια προτίμηση να δαγκώνει πράκτορες μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τη συντηρητική ομάδα Judicial Group τουλάχιστον δέκα τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο με ένα από τα θύματα να καταλήγει στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στον μηρό και τον βραχίονα.

Το ζεύγος Μπάιντεν είχε προβλήματα και με τον άλλο σκύλο τους, τον Major, που εστάλη τελικά στο Ντέλαγουερ μετά από μια σειρά επιθέσεων στον Λευκό Οίκο, που φαίνεται ότι ξεκίνησαν μετά τον πρώτο μήνα του Μπάιντεν στην εξουσία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ