Δύσκολες ώρες: Συνεχίζεται η «τραγωδία» με νέα παρέμβαση – «Κατέρρευσε» η Λουπάκη που δεν μπορεί να στολίσει δέντρο (pic)

Η Πυθία σχολιάζει

Σκηνές από αρχαία τραγωδία εκτυλίσσονται στο σπίτι της δημοσιογράφου – πρώην κομματικής υπαλλήλου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευγενίας Λουπάκη.

Ως γνωστόν η Ευγενία Λουπάκη αποτελούσε μία παγκόσμια πρωτοτυπία κομματικής υπαλλήλου, που αν και ήταν κομματική υπάλληλος, ασκούσε κριτική χωρίς όρια κατά του προέδρου του κόμματός που την είχε υπάλληλο, εν προκειμένω κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Τελικά αποφάσισε να να αποχωρήσει, καθώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε δεν την έδιωξαν ώστε μετά να κάνει λόγο για δίωξη.

Και ενώ την έδιωξαν και έκανε δακρύβρεχτες αναρτήσει στα social media, έκανε νέα ανάρτηση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Είναι βέβαιο πως μετά από αυτή την ανάρτηση η Έλληνες θα κάνουν μαύρα Χριστούγεννα, συμπάσχοντας με την Ελένη Λουπάκη. Εγώ από την πλευρά μου θα πάω να βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα και στη συνέχεια θα μαζέψω καμιά δεκαριά παρατρεχάμενους να πάμε στην Τήλο, για συμπαράσταση.

Δείτε την ανάρτηση της Ευγενίας Λουπάκη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ