Άλλη μία επιβεβαίωση Periodista.gr – Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα – Το είχαμε γράψει 12 ημέρες πριν

Η Πυθία δικαιώνεται

Όσοι διαβάζουν PERIODISTA.GR και τη στήλη είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά στην ενημέρωση.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας απολύθηκε – με εντολή Κασσελάκη – από επιστημονικός συνεργάτης εξαιτίας της συμμετοχής του στην εκδήλωση με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη. Πριν από λίγο; Όχι, τώρα το πήραν πρέφα οι υπόλοιποι. Εδώ, στο PERIODISTA.GR το είχατε διαβάσει πριν από 12 ημέρες, από τις 10 Φλεβάρη. Σήμερα το ανακάλυψαν και οι άλλοι.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τι γράφαμε στις 10 του Φλεβάρη:

Ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Με την επιστημονική του επάρκεια και κατάρτιση, η οποία είναι αναμφισβήτητη. Όμως, η κοινή εκδήλωση, στην οποία συμμετέχει μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου του μορφώματος των αποστατών και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ, εκτός του ότι τον έχει κάνει κόκκινο πανί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έχει στρέψει ολόκληρο το κόμμα από την κορυφή ως την βάση εναντίον του. Μέσα σε αυτό το κλίμα μαθαίνω ότι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, ζήτησε την παραίτηση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση επιστημονικού συνεργάτη.

Και ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ – ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ – ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΛΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

Νέες διαστάσεις στο «πολεμικό κλίμα» που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με φόντο το Συνέδριο που ξεκινάει σήμερα, δίνει η πληροφορία πως ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε και πέτυχε την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από την θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Διονύση Καλαματιανού.

Η απόλυση Τεμπονέρα φαίνεται πως ήρθε με αφορμή την συμμετοχή του στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, στην οποία υπενθυμίζεται πως παρευρέθηκε κι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVXS, την ίδια στιγμή ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, ζητούσε την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα, κάτι που αποδέχτηκε ο Διονύσης Καλαματιανός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ