Η κυβέρνηση καλύπτει πλήρως τον Άδωνι μετά το αδιανόητο επεισόδιο στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

Η κυβέρνηση καλύπτει πλήρως τον Άδωνι Γεωργιάδη, για τις καταγγελίες περί αδιανόητου επεισοδίου την Τετάρτη στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς σχετικά (σύμφωνα με τις καταγγελίες οι οποίες προήλθαν και από τον Παύλο Πολάκη που κατέθετε ως μάρτυρας στη δίκη, ο Ά. Γεωργιάδης παρενέβει στη διαδικασία, ενώ υπήρξε και ζήτημα με δικηγόρο και φρουρό του υπουργού), ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι η συνεδρίαση είναι δημόσια προσθέτοντας ότι «κάποιος, είτε είναι υπουργός είτε όχι, μπορεί να είναι στο ακροατήριο και να παρακολουθεί».

«Ούτε υπήρξε κάποια παρέμβαση από υπουργό επί της διαδικασίας, ούτε υπήρξε κάποια πίεση προς το δικαστήριο», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «βέβαια, το να προέρχονται αυτές οι καταγγελίες από ανθρώπους που στοχοποιούν δικαστές, δημοσιογράφους, αναρτούν φωτογραφίες τους εν είδει προγραφών και θέλουν να ελέγξουν τη δικαιοσύνη, όπως έχουν πει, για να βάλουν στη φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους, και τους έπιασε ο πόνος για τη δικαιοσύνη, είναι τουλάχιστον ειρωνικό και υποκριτικό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ