«Δεν έχω καταλάβει πού είναι το κακό» – Απίστευτες ατάκες για τη φοροδιαφυγή στον περιβόητο γάμο

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, γνωστή για τη συμμετοχή της στο Survivor, βρίσκεται στο επίκεντρο των ειδήσεων μετά από φήμες περί φοροδιαφυγής σχετικά με τον πρόσφατο γάμο της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Secret” των “Παραπολιτικών”, η Ελέτσι αναφέρθηκε στις κατηγορίες και διευκρίνισε τη θέση της.

Ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι προκάλεσε έρευνα από την ΑΑΔΕ, όταν αποκαλύφθηκε ότι κάποιες εταιρείες που συνέβαλαν στη διοργάνωση του γάμου δεν είχαν εκδώσει τα αναγκαία παραστατικά. Η Ελέτσι δήλωσε ότι «δεν µπορεί κανένας να αµαυρώνει» το όνομά της και υπογράμμισε τις διαφορές μεταξύ του κόστους του γάμου και του ποσού που πλήρωσε πραγματικά.

«Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Εκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν».

«Εγώ δήλωσα ότι “ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000”, όχι ότι “πλήρωσα 50.000”», τόνισε η Ελέτσι. Εξήγησε επίσης ότι ορισμένες εταιρείες επιθυμούσαν να διαφημιστούν μέσω του γάμου της, γεγονός που οδήγησε σε ανταποδοτικές συνεργασίες.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, εξηγώντας την κατάσταση, επεσήμανε ότι διατηρεί νόμιμες φορολογικές σχέσεις και δεν έχει προβεί σε καμία παράνομη ενέργεια. «Είμαι νόμιμη. Είμαι γέννημα-θρέμμα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα», δήλωσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ