Οργιάζουν οι φήμες: Ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση του Πορτοσάλτε στον Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Πρώτη είδηση έγινε σήμερα η επίθεση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Έφτασε ο Άρης Πορτοσάλτε να δηλώσει “αν δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να έρθει κάποιος άλλος”.

Και φυσικά αναφέρθηκε στην ανικανότητα του σημερινού πρωθυπουργού να αντιμετωπίσει τα όσα δεινά συμβαίνουν στον τόπο τους τελευταίους μήνες.

Για ποιον λόγο, όμως, η επίθεση του Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσε τόσο μεγάλη έκπληξη; Ο Πορτοσάλτε είναι στη δημοσιογραφική πιάτσα κάτι σαν την ντουντούκα της κυβέρνησης.

Πιο πολύ, όμως, είναι φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη. Στενός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η επίθεση Πορτοσάλτε στον Μητσοτάκη αποτελεί προειδοποιητική “βολή” από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ.

“Μα γιατί;”, θα ρωτήσει κάποιος.

Κάτι μαγειρεύεται, αναγνώστες μου. Και τα πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα λένε ότι αυτό σχετίζεται και με άλλα πράγματα, αλλά και με τις αντιδράσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών που έχει προαναγγείλει ο Μητσοτάκης. Ο Πορτοσάλτε είναι υπέρ βέβαια όπως θα δείτε στο βίντεο που θα ακολουθήσει, αλλά πολλά αλλάζουν αν χρειαστεί…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ