Οργή μετά τις αθλιότητες του Άδωνι για τα Τέμπη: «Αδειασμα» από τη ΝΔ – Απομάκρυνσή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

Οργή μετά τις αθλιότητες του Άδωνι για τα Τέμπη: «Αδειασμα» από τη ΝΔ – Απομάκρυνσή του ζητά το ΠΑΣΟΚ. Για μία ακόμη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να προκαλέσει και να δημιουργήσει μπάχαλο με τον πιο χυδαίο τρόπο.

Οργή μετά τις αθλιότητες του Άδωνι για τα Τέμπη

Οι χθεσινές δηλώσεις του στον Real Fm για την τραγωδία των Τεμπών ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να παρακολουθεί σαστισμένη ένα ακόμη ρεσιτάλ αθλιότητας και αλαζονείας από Υπουργό της.

Σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα, ήρθαν και οι πρώτες σπασμωδικές κινήσεις από το Μαξίμου, το οποίο αρχικά δια στόματος του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, έδειξε να… δικαιολογεί να όσα είπε ο Α.Γεωργιάδης, με τη γνωστή κασέτα του 41% και των πρόσφατων εκλογών στις οποίες οι πολίτες επέλεξαν:

«Άλλο το πολιτικά, άλλο το ποινικά. Η ποινική διαδικασία οφείλει να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα. Πολιτικά, υπήρξαν οι εκλογές, ως προς το πολιτικό. Διπλές εκλογές».

Το άδειασμα της ΝΔ στον Άδωνι

Λίγο αργότερα ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία προτίθεται να πει «ΝΑΙ» στην Εξεταστική Επιτροπή που πρότεινε το ΚΚΕ για την τραγωδία των Τεμπών! Διαβάστε ΕΔΩ.

Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για εξεταστικές και προκαταρκτικές επιτροπές.

Ηχηρή παρέμβαση Κασσελάκη για το ζήτημα και επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διαβάστε ΕΔΩ.

Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είχε καυτηριάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη. «Μνημείο κυνισμού και αλαζονείας αποτελούν οι δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του. Διαβάστε ΕΔΩ.

«Είναι ντροπή! Ντροπή σας!» – Το ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη κατά Άδωνι:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...