Οι «Παπανδρεϊκοί» που θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές – Η λίστα με τα ονόματα

Κεντρικός στόχος για τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν είναι άλλος από το να είναι δεύτερο το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Είναι πέρα από ξεκάθαρο ότι ο Ανδρουλάκης θέλει να δει το κόμμα του να φιγουράρει στη δεύτερη θέση, μάλιστα με απόσταση από τον τρίτο ΣΥΡΙΖΑ. Οι στοχεύεις αυτές δείχνουν και τις διαθέσεις του για το ψηφοδέλτιο που θέλει να καταρτίσει.

Όπως μεταδίδει το topontiki.gr, ενδιαφέρον για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ έχουν και τα «Παπανδρεϊκά» στελέχη που θα δώσουν την μάχη του σταυρού για Βρυξέλλες και Στρασβούργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος θα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης αλλά και ο οικονομολόγος και Σύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη Ηλίας Κικίλιας. Πρόσωπο, το οποίο υπήρξε κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου.

Στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν και άλλα «παπανδρεϊκά» στελέχη – εκτός των Σαχινίδη και Κικίλια, με την περίπτωση όμως της Έφης Χαλάτση (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου) να μην προχωρά.

Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου (μοναδικός ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ σήμερα).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ