Νέα γκάφα ολκής του Μπάιντεν: «Να επανεκλέξουμε πρόεδρο τον… Ντόναλντ Τραμπ – Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτήν την επανεκλογή»

Δεκάδες είναι πλέον τα περιστατικά με τα οποία αποδεικνύεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, έχει σοβαρό πρόβλημα διανοητικής επεξεργασίας, με αποκορύφωμα το χθεσινό, όπου κατά την ομιλία του, σε συνέδριο των Δημοκρατικών είπε «Μπορούμε μόνο να επανεκλέξουμε τον Ντόναλντ Τραμπ»!

Το ωραίο είναι ότι αυτή την φράση την είπε για να διορθώσει μία πρότερη πριν μερικά δευτερόλεπτα: «Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτήν την επανεκλογή»!

Πάντως, από το πλήθος των Δημοκρατικών ακούστηκαν ηχηρά γέλια που σημαίνει ότι αρκετοί από αυτούς καταλαβαίνουν τι συμβαίνει με τον Αμερικανό πρόεδρο του οποίου η διακυβέρνηση με βάση τα αποτελέσματα, είναι η χειρότερη όλων των εποχών.

Το δολάριο πλήττεται από πολλές μεγάλες οικονομίες του πλανήτη, οι οποίες έχουν αποφασίσει να το αποβάλουν από τις συναλλαγές τους, η αμερικανική οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ο πλανήτης είναι στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου λόγω της στάσης Μπάιντεν στην ουκρανική σύγκρουση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ