Κασσελάκης σε ομάδα Αχτσιόγλου: «Ό,τι είναι να αποφασίσουν να το αποφασίσουν τώρα»

«Δεν υπάρχουν σύννεφα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ». Στα ερωτήματα των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο 105,5 απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, όπως είχε προαναγγείλει από την ίδια συχνότητα.

«Δεν υπάρχουν σύννεφα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ξεκινώντας ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι η βάση του κόμματος με τα 150.000 μέλη που ψήφισαν, δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ελπίδα από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρα να πάμε τη χώρα μπροστά.

Η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ το διακύβευμα, «ο δικός μου ρόλος είναι να εμπνεύσω και να γειώσω το κόμμα στην κοινωνία, σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση για το αν μπορεί να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»

Για Αχτσιόγλου και ομάδα 6+6

Για την Έφη Αχτσιόγλου σημείωσε πως την προσκάλεσε και έδωσε όποιον ρόλο ήθελε, «θα ήταν ηγετική ομάδα, εκείνοι δεν το ήθελαν», είπε.

Απαντώντας σε σχόλιο σε ενδεχόμενη αποχώρηση της ομάδας «6+6» σημείωσε πως κάνεις δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ, «ότι είναι να αποφασίσουν να το αποφασίσουν τώρα.»

Για την επίθεση Πολάκη στην Αναγνωστοπούλου

«Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος Πολάκης για τη Σία Αναγνωστοπούλου δεν βοήθησε, αλλά να μην τον κρίνουν πριν δουν δείγμα της δουλειάς του στο νέο του ρόλο» ανέφερε για την ανάρτηση του κρητικού πολιτικού κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου που προκάλεσε σφοδρά αντιδράσεις.

Η ραδιοφωνική παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη θα γίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ευγενίας Λουπάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ