«Η πόρτα είναι εκεί σύντροφε…» – Όργιο φημών για τη βραδιά του άγριου μπούλινγκ στον Τσίπρα – Τι έκαναν Τζανακόπουλος και Αχτσιόγλου και πως φτάσαμε στον ξυλοδαρμό του Ρήγα (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στον ΣΥΡΙΖΑ και οι αποκαλύψεις έχουν κατακλύσει τα social media. Φήμες, πληροφορίες, γεγονότα. Ωστόσο, μην περιμένετε να διαβάσετε λεπτομέρειες στα ΜΜΕ της διαπλοκής που στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου για το πως παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες σας αποκάλυψα ότι όταν ρωτήθηκε, προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας: “Τι κάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος”, εκείνος απάντησε “Λευκή Απεργία”. (Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Χθες, κυκλοφόρησε στα social media μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Δείτε αρχικά τι λέγεται στο διαδίκτυο:

ΑΝ ισχύει ότι αυτό το είπε ο Τζανακόπουλος στον Αλέξη Τσίπρα …”Η πόρτα είναι εκεί σύντροφε. Εκτός αν θες να κάτσεις μέχρι τις Δημοτικές εκλογές.” … και αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τη δήλωση απόσυρσης του … ΑΝ λοιπόν ισχύει αυτό, θεωρώ ότι έστω τελευταία στιγμή θα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της η σύζυγός του. Ασφαλώς και δεν ισχύει οικογενειακή ευθύνη. Αλλά γιατί δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή η ίδια να διαφωνήσει και να φωνάξει;

Αυτή η ιστορία μου προκάλεσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, ότι τις προάλλες, σας είχα αποκαλύψει για το άγριο μπούλινγκ που είχε δεχτεί το βράδυ των δεύτερων εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε, παρά την αρχική του απόφαση να παραμείνει στην ηγεσία, να οδηγηθεί τελικά στην έξοδο, και για τον ρόλο Μαραντζίδη.

Με αφορμή την ιστορία που διαβάσατε έκανα ρεπορτάζ και διαβάστε τι μου είπανε:

Πηγές μου που γνωρίζουν ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, επιβεβαιώνουν ότι ΟΝΤΩΣ το ζεύγος Τζανακόπουλου – Αχτσιόγλου έδειξαν την έξοδο στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά μου είπαν και κάτι ακόμη, σοκαριστικό.

Μου είπαν ότι από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα ακουγόντουσαν φωνές. Τότε παρενέβη ο Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος υπήρξε το θύμα της βίαιης επίθεση από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος, όπως μάθαμε έβριζε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ αποκαλώντας τους “σκουπίδια”.

Ας βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα. ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ή ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ;

Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, της Αριστεράς και οι δημοκρατικοί πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...