«Η Ελλάδα προσφέρει περιήγηση σε ζούγκλα» (vid)

Μια περιήγηση στη «ζούγκλα» που βρίσκεται στις σιδηροδρομικές γραμμές στον δρόμο προς την Αρχαία Ολυμπία κάνει ο Κώστας Γενηδούνιας, αποκαλύπτοντας πως οι μαζικές συγκοινωνίες στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Με βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος των μηχανοδηγών φαίνεται πως ο χώρος ακριβώς γύρω από τις γραμμές του τρένου είναι γεμάτος χόρτα, με τον ίδιο να επισημαίνει πως «η εκχόρτωση δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές είναι απαραίτητη και για την πρόληψη έναντι του κίνδυνου πρόκλησης φωτιάς».

Ωστόσο, όπως εξηγεί, ο ΟΣΕ που είναι υπεύθυνος για την συγκεκριμένη δουλειά «δεν έχει προσωπικό στην περιοχή».

«Κατά τα λοιπά θέλουμε επενδύσεις σε νέο τροχαίο υλικό», σχολιάζει ο μηχανοδηγός.

Η ανάρτησή του

Γιατί στον δρόμο προς Αρχαία Ολυμπία οι τουρίστες πρέπει να δουν και να καταλάβουν στα τζάμια του τρένου ότι στον σιδηρόδρομο η Ελλάδα προσφερει περιήγηση σε ζούγκλα. Κατά τα λοιπά θέλουμε επενδύσεις σε νέο τροχαίο υλικό. Καλημέρες ! Επισημαίνω επιπλέον ότι η εκχόρτωση δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές είναι απαραίτητη και για την πρόληψη έναντι του κίνδυνου πρόκλησης φωτιάς. Ο ΟΣΕ που είναι υπεύθυνος για την δουλειά αυτή, δεν έχει προσωπικό στην περιοχή. (πήρε όμως με “τεκμηριωμένο αίτημα” κόσμο με μπλοκάκι στην γραμματεία Διευθυντών). Ο ήχος μια μελωδία….

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ