«Εμείς έχουμε εκατομμύρια ευρώ και εσύ ασχολείσαι με 1 χιλιάρικο…» (pic)

Τη διαδικτυακή κόντρα που είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2022 ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τη Βίκυ Παπαλουκά, σύζυγο και συνεργάτη του προσφάτων διαγραφέντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση, ξαναέφερε στην επιφάνεια τη δημοσιογράφος μετά την πρόσφατη διαγραφή του βουλευτή.

«Έγραφα για τα σκάνδαλα του ΝΔκράτη βουλευτή Ανδρέα Πάτση, από τις 14 Ιανουαρίου 2022 . Εδώ η χυδαία επίθεση που μου έκανε η γυναίκα του Βίκυ Παπαλουκά», ανέφερε στο πρώτο της ποστ η Έλενα Ακρίτα και συμπληρώνει:

«Μεταξύ άλλων υβριστικών, μού γράφει επί λέξει πως αυτή κι ο άντρας της έχουν «εκατομμύρια στα Γρεβενά» και δεν χρειάζονται τα πετσωμενα λεφτά που τους έδωσε ο κουμπάρος τους ο Πέτσας για το παγκοσμίως άγνωστο σάιτ του. Παρ’ όλα αυτά μια χαρά τα τσέπωσαν».

Η σύζυγος του Ανδρέα Πάτση είχε απαντήσει στην Έλενα Ακρίτα μεταξύ άλλων:

«(Εχουμε) εκατομμύρια στα Γρεβενά και εσύ ασχολείσαι με 1 χιλιάρικο; Αχ καημένη…»

«Καλά έπαθες ήττα εεεεεε γουστάρεις τον άντρα μου. Λέγε μεταξύ μας είμαστε αχχαχαχαχα».

Σε νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα έδειξε φωτογραφία από screenshot στο οποίο η Βίκυ Παπαλουκά είχε απαντήσει στις κατηγορίες της δημοσιογράφου και συγγραφέα με προσωπική επίθεση αναφέροντας το πρόβλημα υγείας της και τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη:

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ