Εικόνα διάλυσης στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – Ελάχιστοι βουλευτές εμφανίστηκαν στη συζήτηση

Εικόνα διάλυσης στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξαν να δώσουν το παρών στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, επιβεβαιώνοντας την εικόνα διάλυσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με την αποχώρηση της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου να θεωρείται θέμα χρόνου, είναι σαφές ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, δείχνοντας ελάχιστο ενδιαφέρον για την αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τη Θεσσαλία και τον Έβρο. Είναι δε, χαρακτηριστικό ότι ακόμη και βουλευτές άλλων κομμάτων σχολίαζαν την εικόνα που εμφάνιζε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς τη «θλιβερή» για κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλα τα κορυφαία στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου (Τζανακόπουλος, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης, φυσικά και η ίδια η πρώην υπουργός και άλλοι) απείχαν από τη διαδικασία.

Δεν λείπουν και τα καυστικά σχόλια για το «άγχος» που κυριαρχεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το αν θα τον καταπιεί το ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικά πέρα από δημοσκοπικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως, τράβηξε τα βλέμματα στη Βουλή όπου ήρθε να παρακολουθήσει τη συζήτηση. Στους διαδρόμους της Βουλής, χαιρέτισε βουλευτές όλων των κομμάτων, ενώ αγόρασε και τσίχλες από το περίπτερο εντός του Κοινοβουλίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ