Η αποκάλυψη «βόμβα» για το Μάτι που θα συζητηθεί (vid)

Ο Δημήτρης Βερβεσός, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μιλώντας στο Kontra24 έκανε μία αποκάλυψη (που μάλιστα αφορά και στην τραγωδία στο Μάτι) που σίγουρα θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η επί τιμή Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, διορίστηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) ως Αντιπρόεδρος.

Ο κ.Βερβεσός επισήμανε ότι η κ.Γεωργίου «δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει η δικογραφία» για την τραγωδία στο Μάτι, η οποία βρίσκεται έξι χρόνια στην προδικασία και «την κάνανε αντιπρόεδρο στην ΕΑΒ. Παίρνει ένα καλό μισθό, συν την σύνταξή της και τιμάται από το ελληνικό δημόσιο με αυτή τη θέση».

Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ «δίνει» την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και την καλεί να απολογηθεί: «Εκεί έρχεται αυτή η κυβέρνηση και πρέπει να απολογηθεί. Για ποιο λόγο έχει βάλει την πρώην πρόεδρο σε αυτή τη θέση και δεν της έχει επιδώσει. Τι της αναγνωρίζει θετικό».

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων:

«Να μην το ξεχάσω, η υπόθεση το Μάτι κρατάει έξι χρόνια στην προδικασία. Τρέχει τώρα η κυρία Κλάππα και η κυρία Αδειλίνη να το πάνε γρήγορα να μην παραγραφεί στα επόμενα δύο (χρόνια). Δεν μας λένε όμως γιατί την προηγούμενη πρόεδρο που την κράταγε την υπόθεση και δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει η δικογραφία, την κάνανε την αντιπρόεδρο στην ΕΑΒ. Η κυρία, η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου έχει γίνει αντιπρόεδρος της ΕΑΒ. Παίρνει ένα καλό μισθό, συν την σύνταξή της και τιμάται από το ελληνικό δημόσιο με αυτή τη θέση. Εκεί έρχεται αυτή η κυβέρνηση και πρέπει να απολογηθεί. Για ποιο λόγο έχει βάλει την πρώην πρόεδρο σε αυτή τη θέση και δεν της έχει επιδώσει, τι της αναγνωρίζει θετικό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ