Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της διαπλοκής για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – Πιόνια των συμφερόντων οι αποστάτες

H Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο της διαπλοκής, συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, αλλά και το Μαξίμου για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην παρούσα συγκυρία βρίσκεται σε εξέλιξη το plan b.

Αρχικά τα δομημένα συμφέροντα είχαν δρομολογήσει τις εξελίξεις με την εκλογή της βολικής και υπάκουης Έφης Αχτσιόγλου, η οποία έτρεχε μόνη της, μέχρι τον Αύγουστο, σε μία κούρσα χωρίς αντίπαλο. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την κέρδισε εύκολα. Το ότι τα συμφέροντα ήθελαν την Έφη Αχτσιόγλου δεν σήμαινε ότι την ήθελε και ο λαός. Και αυτό αποδείχτηκε. Σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα ο Στέφανος Κασσελάκης τη συνέτριψε. Και ας την στήριζε το Μαξίμου. Και ας την στήριζε το Πρώτο Θέμα. Και ας την αγκάλιαζε ο Δανίκας. Ο δημοκρατικός κόσμος έχει ένστικτο.

Ακολούθως έχει ξεκινήσει προπαγάνδα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, χειρότερη από εκείνη έκαναν τα ΜΜΕ σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, τα δομημένα συμφέροντα έχουν βάλει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Β΄. Οι αποστάτες που αναζητούν 10 βουλευτές για να κάνουν κοινοβουλευτική ομάδα εργάζονται στο παρασκήνιο σαν να είναι τα πιόνια της διαπλοκής. Δεν έχουν πρόβλημα να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη, δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν αντικείμενο χλευασμού από τον δημοκρατικό κόσμο, δεν έχουν πρόβλημα να εμφανίζονται ως δεκανίκια της Δεξιάς, αρκεί να παραμείνει ο Μητσοτάκης στην κυβέρνηση και οι επιχειρηματίες που τους στηρίζουν αν συνεχίσουν να κάνουν τις δουλειές τους.

Την επόμενη τετραετία κανένας από τους αποστάτες δεν θα βρίσκεται στην κεντρική πολίτική σκηνή. Ο λαός θα τους στείλει στα σπίτια τους. Μέχρι τότε, με τις ευλογίες των διαπλεκόμενων συμφερόντων και του Μητσοτάκη θα κάνουν όση ζημιά μπορούν στον Στέφανο Κασσελάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ρόλος τους είναι συγκεκριμένος: Πρόκειται – εκ του αποτελέσματος – για μαριονέτες της διαπλοκής, η οποία έχει θέσει ως αντικειμενικό σκοπό τον κατακερματισμό του προοδευτικού χώρου και τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή την απόπειρα έχει βρει πρόθυμους ηλίθιους. Μαντέψτε ποιοι είναι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ