«Είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι» – Ξέσπασμα του Παναγιώτη Στάθη για την αισχροκέρδεια εις βάρος των πλημμυροπαθών (vid)

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες για αισχροκέρδεια εις βάρος των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος», Παναγιώτη Στάθη, να ξεσπά στον αέρα για τους επιτήδειους που εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν βασικά είδη.

Αφορμή για την παρέμβαση του δημοσιογράφου είναι μηνύματα που ανέγνωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, τα οποία αντάλλαξε μια κόρη με τους γονείς της. Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που είναι από την Φαρκαδόνα, πλήρωσαν 400 ευρώ (!) για δύο εσώρουχα και δύο πιτζάμες, κάλτσες, πετσέτες και 100 ευρώ (!) για σαμπουάν, αφρόλουτρα και οδοντόκρεμες.

Μάλιστα, τα χρήματα τα ήθελαν «μαύρα» και όχι να πληρώσουν οι άνθρωποι με κάρτα.

«Είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι, μην πω καμία βαρύτερη λέξη, είναι ξεφτιλισμένοι αυτοί που τα κάνουν αυτά πάνω στον πόνο του κοσμάκη» σχολίασε ο Παναγιώτης Στάθης.

«Ρε, τι ντροπή είναι αυτή; Ρε, δεν ντρέπονται λιγάκι; Τι ψυχή έχουν ρε φίλε, να μην έχει ο άλλος να βάλει ένα εσώρουχο και να του ζητάει 400 ευρώ. Να πάνε να τους μαζέψουν. Να τους μαζέψει η αστυνομία τους ξεφτίλες, αυτοί που έστειλαν το μήνυμα, να πάρουν τώρα στο 1520 για να κάνουν καταγγελία» πρόσθεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...