Συζητιέται η τηλεοπτική επιστροφή του Μπογδάνου

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Open το ριάλιτι αναζήτησης ταλέντων «TVQueens» για επίδοξες τηλεπαρουσιάστριες.

Ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα οι επίσημες ανακοινώσεις θεωρείται «κλειδωμένη» η Ιωάννα Μαλέσκου στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι, κατά πως λέγεται από ανθρώπους πέριξ της εταιρείας παραγωγής και του καναλιού, ο «διευθυντής» σπουδών στην «Ακαδημία» παρουσιαστριών.

Χρειάζονται όμως καθηγητές που θα διδάξουν τις «αυριανές» παρουσιάστριες.

Οι 16 επίδοξες παρουσιάστριες της τελικής φάσης στο τηλεοπτικό ΑΕΙ του ριάλιτι «TVQueens» θα καθίσουν στα «θρανία» για να διδαχθούν Παρουσίαση, Κινησιολογία, Δημοσιογραφική Δεοντολογία, Ανάλυση Κοινωνικού Σχολιασμού (gossip στα ελληνικά) σε πάνελ, Ενδυματολογία και Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με το topontiki.gr, το τραπέζι μίας εκ των συσκέψεων που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να εξευρεθούν κατάλληλα προβεβλημένα πρόσωπα που θα μπορούσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, αναφέρθηκαν τα ονόματα της νυν αντιδημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου και αλλοτινή παρουσιάστρια εκπομπών ριάλιτι, δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, της Youtuber Dat Lilly (κατά κόσμο Αγγελική Ιωάννα Κόκλα) με πάνω από μισό εκατομμύριο εγγραφές στο κανάλι της στο YouTube και του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Κατερίνας Γκαγκάκη, συμβούλου Επικοινωνίας και αλλοτινό διευθυντικό στέλεχος μεγάλων τηλεπικοινωνιακών οργανισμών στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας.

Θα φανεί σχετικά σύντομα ποιοι τελικώς θα διδάξουν στο ριάλιτι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ