Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι: Δείτε ποιον θα βάλει ο Μαρινάκης διευθυντή στην Ελευθεροτυπία

Για τον Σεπτέμβριο πάει η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας Alter Ego δεν βιάζoνται να προχωρήσουν σε επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας. Mετά την εξαγορά του τίτλου έγιναν κάποιες κινήσεις και επαφές για επιλογή στελεχών που θα τεθούν επικεφαλής του νέου φύλλου και όπως ακούστηκε στην αγορά, «έκλεισαν» δύο-τρία ονόματα.
Παράλληλα αποφασίστηκαν λίγες μετακινήσεις από το «Βήμα» και τα «Νέα».
Τίποτε πάντως δεν πρόκειται να “τρέξει” πριν από τις ευρωεκλογές, όπως διαβάζουμε στο zoornalistas.com.

Η τελική προετοιμασία για την επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας» και οι κινήσεις θα δρομολογηθούν μετά τις ευρωκάλπες.


Στην μιντιακή της στήλη, πάντως, η εφημερίδα Παραπολιτικά έγραψε ότι διευθυντής της νέας Ελευθεροτυπίας θα είναι ο απόφοιτος Λυκείου Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (Αναμφίβολα θα πρόκειται για την απόλυτη κατάντια του ιστορικού τίτλου και τους λόγους – ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ – θα σας τους γράψουμε προσεχώς. Υποσχόμαστε άφθονο γέλιο).
Οπως γράφει topontiki το κτήριο της Συγγρού 340 από καιρό άρχισαν και είναι σε εξέλιξη -σε κυνήγι με το χρόνο- οι εργασίες διαμόρφωσης του πρώτου ορόφου ώστε τα ΜΜΕ (κανάλι, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες) της εταιρείας, να είναι όλα μαζί. Το «μαζί» αφορά και στην Ελευθεροτυπία, τις δύο έντυπες εκδόσεις και την ιστοσελίδα της, που περιήλθαν στην κυριότητα της Alter Ego Media.
Στο κτήριο της Συγγρού, έδρα του Mega, στο οποίο συντόμως θα συστεγαστούν οι εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» (έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις) σημειώνεται κινητικότητα για την επανεμφάνιση της Ελευθεροτυπίας στα περίπτερα και του enet.gr στο διαδίκτυο.

Το νέο εκδοτικό εγχείρημα λέγεται ότι έχουν αναλάβει να «τρέξουν» οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρακούσης (σύμβουλος έκδοσης του «Βήματος») και Σήφης Πολυμίλης.

ΥΓ Τώρα το αν οι εφημερίδες του μιντιακού συγκροτήματος του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους σε μια περίοδο που οι κυκλοφορίες είναι στα τάρταρα, είναι ένα άλλο θέμα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ