Βόμβα: Ο Μητσοτάκης αναθέτει στον Άδωνι τον ρόλο που δεν περίμενε κανένας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχοντας διατελέσει υπουργός Υγείας, Ανάπτυξης, Εργασίας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται ότι πλέον ετοιμάζεται να αναλάβει κομβικό ρόλο σε ένα θέμα που είναι ευαίσθητο και πολύ σημαντικό για την κοινωνία, τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από το ακροδεξιό ΛΑΟΣ, ο Γεωργιάδης έχει εξελιχθεί προς την κεντροδεξιά μετά την ένταξή του στη Νέα Δημοκρατία το 2012. Το συγκεκριμένο θέμα του γάμου των ομόφυλων φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ως μέσο για να ενισχυθεί η θέση του στο κόμμα και να αναδειχθεί ως κύριος εκπρόσωπος του σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Προκαλούν: Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν… είχαν όρεξη, αλλά επί Μητσοτάκη έχουν όρεξη να χορεύουν στα νοσοκομεία (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ieidiseis.gr, ο Γεωργιάδης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως “ανάχωμα” προς τις δεξιές πτέρυγες του κόμματος, υποστηρίζοντας το θέμα του γάμου των ομόφυλων και είναι πιθανό να είναι ένας από τους εισηγητές ή ομιλητές στο σχετικό νομοσχέδιο ή την τροπολογία που αφορά αυτό το θέμα.

Η στήριξή του σε αυτό το θέμα φαίνεται πως θα ενισχύσει τη θέση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εντός του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ