Βίντεο-ντοκουμέντο: Η Έφη Αχτσιόγλου προετοιμάζεται για την ηγεσία από το 2021, ενώ ο Τσίπρας είναι πρόεδρος – Ο ρόλος του αδερφού Τζανακόπουλου (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Το άστρο της Έφης Αχτσιόγλου ανέτειλε το έτος 2016. Στη συνέχεια η ίδια συνδέθηκε προσωπικά με τον μετέπειτα γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Το ζευγάρι που του άρεσε να φωτογραφίζεται μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, όπως τα βασιλικά ζεύγη μπροστά στα ανάκτορα, έβαλε ένα στόχο: Να πάρει στα χέρια του τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βρήκε συμμάχους. Ξένες πρεσβείες, ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα, τον μηχανισμό προπαγάνδας του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα δομημένα συμφέροντα και σταθερούς θύλακες της διαπλοκής.

Όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ στο PERIODISTA.GR, το ζευγάρι (εκ του αποτελέσματος κρίνεται αυτό) χάραξε μία πορεία σταθερής υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος ήταν συγκεκριμένος. Να παραιτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου να πάρει το κόμμα.

Το 2021 η Έφη δείχνει να έχει κατασταλάξει αναφορικά με τις υψηλές της βλέψεις, τις οποίες πρώτοι εδώ στο PERIODISTA.GR είχαμε αποκαλύψει ήδη από τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς.

Το καλοκαίρι του 2021 ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας “Απογευματινή” και εξαιρετικός δημοσιογράφος, Γιώργος Κατσίγιαννης φέρνει στο φως ένα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αποδεικνύει τι είχε στο μυαλό της η πρώην “κόκκινη Έφη” που έγινε η αγαπημένη της διαπλοκής.

Σε εκείνο το ρεπορτάζ το οποίο θα διαβάσετε αυτούσιο, αποκαλύπτεται και ο σκιώδης ρόλος του αδερφού του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Αντώνη. Όλη η οικογένεια είναι δηλαδή στο κόλπο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Κατσίγιαννη με ημερομηνία 14 Ιουνίου 2021, που είχε δημοσιευτεί στα parapolitika.gr και δείτε και το βίντεο-ντοκουμέντο:

Με φόντο μάλιστα και τα σενάρια που την εμφανίζουν να εμπλέκεται ενεργά στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Tσίπρα η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε μια εξόχως ενδιαφέρουσα αναφορά, προβάλλοντας  με έμμεσο πλην σαφή τρόπο τις ηγετικές της φιλοδοξίες.

«Θέλω να πιστεύω ή θέλω να ελπίζω ότι το γεγονός ότι μια πολιτικός θα είναι γυναίκα δεν θα είναι λόγος για να μην αναλάβει μια ηγετική θέση. Αυτό θέλω τουλάχιστον να ελπίζω για το μέλλον, για τη δικιά μας κοινωνία», ανέφερε με νόημα έπειτα από σχετική ερώτηση, που είχε τα χαρακτηριστικά «έτοιμης πάσας για γκολ» από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο αδερφός του συντρόφου της

Άλλωστε άτυπος καθοδηγητής, με σημαντική επιρροή στις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης, θεωρείται ο Αντώνης Τζανακόπουλος, δηλαδή ο αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και σύζυγος της Έφη Αχτσιόγλου.

Οπότε η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε η υπεύθυνη του τομέα οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, δεν ήταν έκπληξη επειδή έδειχνε να είναι από την αρχή έως το τέλος μια «σκηνοθετημένη αγιογραφία».

Της δόθηκε η ευκαιρία

Με στόχο να αναδειχθούν τα πολιτικά της προτερήματα, τα ηγετικά της προσόντα κατόπιν κολακευτικών υπαινιγμών των παρουσιαστών της εκδήλωσης και αβανταδόρικών ερωτήσεων, όπως αυτή που της έδωσε την ευκαιρία να προβεί σε ηγετική παρέμβαση.

Ακολουθεί ο επίμαχος διάλογος: 

Ερώτηση: Πιστεύεις πως έχει φτάσει αυτή η εποχή, έχει ανατείλει η εποχή της γυναίκας πολιτικού ηγέτη; Αυτού του προτύπου;

Απάντηση: Θέλω να πιστεύω ή θέλω να ελπίζω ότι το γεγονός ότι μια πολιτικός θα είναι γυναίκα δεν θα είναι λόγος για να μην αναλάβει μια ηγετική θέση. Το ότι θα είναι γυναίκα από μόνο του δεν αρκεί. Όταν μιλάμε για πολιτική όλα κρίνονται στο πεδίο της ιδεολογίας, των πολιτικών θέσεων του προγράμματος και φυσικά ειδικών ικανοτήτων κτλ.

Άρα αυτά είναι τα πρωτεύοντα. Αυτά είναι τα κρίσιμα. Απλά θα ήθελα να ελπίζω και να πιστεύω το γεγονός ότι κάποια πολιτικός θα είναι γυναίκα να μην είναι λόγος αυτός για να αποκλειστεί από τη δυνατότητα της να ηγηθεί σε κεντρικές πολιτικές θέσεις. Αυτό θέλω τουλάχιστον να ελπίζω για το μέλλον, για τη δικιά μας κοινωνία”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ