«Αναλογίες μοντέλου…» – Γιατί τα ΜΜΕ που τσάκισαν τον Τσίπρα αποθεώνουν την Έφη Αχτσιόγλου; – Τα ντοκουμέντα της ντροπής (pics+vid)

Periodista

Με συνταγή που παραπέμπει στην προκλητική στήριξη που παρείχαν και παρέχουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, ο μηχανισμός προπαγάνδας που συνιστά τον βασικό πυλώνα του σημερινού συστήματος διακυβέρνησης, ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα ντοκουμέντα της ντροπής. Κείμενα που ένα αόρατο χέρι προωθεί προς δημοσίευση, προπαγάνδα τύπου “υπέρκομψης Μαρέβας” (εδώ έχουμε τις αναλογίες μοντέλου), τα ίδια κλισέ και μια σειρά από αναφορές και στοιχεία που πρέπει να προβληματίσουν τον δημοκρατικό κόσμο ευρύτερα και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα.

Να αναρωτηθεί ο δημοκρατικός κόσμος: Γιατί τα ΜΜΕ που πολέμησαν τον Τσίπρα, αποθεώνουν την Έφη Αχτσιόγλου;

Δείτε ενδεικτικά αποσπάσματα από άρθρα ΜΜΕ που στηρίζουν Μητσοτάκη. Το “αναλογίες μοντέλου” υπάρχει παντού:

Liberal.gr:

Η «υποψηφιότητα» Αχτσιόγλου είχε προεξοφληθεί και προετοιμαστεί, πριν καν ο Αλέξης Τσίπρας λάβει και ανακοινώσει την απόφασή του να παραμερίσει, μπροστά στο «τσουνάμι» που έφερνε η επώδυνη διπλή και συντριπτική ήττα του. Εμφανίζεται δε ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί, επειδή συγκεντρώνει την αποδοχή όλων των τάσεων και επειδή γύρω της συσπειρώνονται συγκεντρώνονται στελέχη, τα οποία ήταν (και παραμένουν) στον στενό κύκλο του πρώην προέδρου. Η επισημοποίηση της υποψηφιότητας της κ. Αχτσιόγλου πάντως –όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα- αναμένεται να απελευθερώσει τις συντροφικές «φίλιες» δυνάμεις, που ήδη υπενθυμίζουν υπογείως, ότι η ίδια είχε ενεργή συμμετοχή στη στρατηγική της μεγάλης ήττας, ως μέλος μιας μικρής δεμένης και σταθερής ομάδας παρά τω προέδρω, που συζητούσε και συναποφάσιζε. Οι φωνές αυτές δεν έχουν πάντως την ισχύ ώστε να δημιουργήσουν αμφιβολίες στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για το αν η κ. Αχτσιόγλου είναι το κατάλληλο πρόσωπο να αναλάβει το τιμόνι του κόμματος.

Πρώτο Θέμα

Με αέρα φαβορί, αναλογίες μοντέλου, καλές σπουδές και αρκετή κυβερνητική εμπειρία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, Εφη Αχτσιόγλου, γεννηθείσα το 1985, προβάλλει ως η επικρατέστερη διάδοχος του κατά 11 χρόνια μεγαλύτερου Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραμέρισε μετά τη συντριπτική διπλή ήττα στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Ολόκληρο το έπος ΕΔΩ

Iefimerida.gr

ΣΚΑΪ και Άρης Πορτοσάλτε

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...