Αποκάλυψη τώρα: Πως Τζανακόπουλος και Αχτσιόγλου υπονόμευσαν (από το 2019) τον Τσίπρα για να πάρουν στα χέρια τους τον ΣΥΡΙΖΑ

Periodista

Μετά την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν αναπτυχθεί φυγόκεντρες δυνάμεις.

Τα φαινόμενα που παρατηρούνται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι διαλυτικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε το 2019 και είχε συγκρατήσει υψηλά ποσοστά που τον καθιστούσαν πυλώνα της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης. Το 2023 κατέρρευσε.

Τι συνέβη, όμως, το 2019 και πως φτάσαμε στο σήμερα;

Το 2019 προκύπτει ξαφνικά το ζεύγος Δημήτρη Τζανακόπουλου με Έφη Αχτσιόγλου. Μαζί μέσα στο κόμμα, μαζί και στη ζωή, μαζί και στις συζητήσεις με τα δομημένα συμφέροντα και τη διαπλοκή που τους στηρίζουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας και λοιπές δυνάμεις που βρίσκονται γύρω του και τον στηρίζουν κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ο Τζανακόπουλος τοποθετεί στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα ακόμη και πρόσωπα της δικής του επιρροής, τα μάτια και τα αυτιά του. Σύμβουλοι οδηγούν σκόπιμα τον Αλέξη Τσίπρα σε απανωτά λάθη. Κάποιοι ήταν επιρροής Τζανακόπουλου.

Τι συνέβη το 2019; Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέλαβε το κόμμα, ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Η Έφη Αχτσιόγλου ανέλαβε το οικονομικό επιτελείο, την οικονομική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.

Βατερλό και στις δύο περιπτώσεις. Στο κόμμα δεν λειτούργησε τίποτα – λευκή απεργία -, ενώ η οικονομική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη.

Το κόμμα παραμένει παρατημένο. Δεν γίνεται τίποτα για να οργανωθεί σωστά, να αποκτήσει πολλαπλασιαστές στο εκλογικό σώμα. Όλα γίνονται σκόπιμα.

Η Έφη Αχτσιόγλου κάνει τα πάντα για να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να απομακρύνει τους ψηφοφόρους με το οικονομικό πρόγραμμα.

Δεν μπορούσαν; Μάλλον μπορούσαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελαν. Ο στόχος ήταν ένας: Δημήτρης Τζανακόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου είχαν έναν αντικειμενικό σκοπό: Να πάρουν στα χέρια τους τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα τους στηρίζουν τα ίδια συστήματα που επιχείρησαν στο ΠΑΣΟΚ να επιβάλουν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Τι τους ενώνει; Μεταξύ άλλων ο αντιπασοκισμός. Σιχαίνονται ακόμη και τους ψηφοφόρους που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Τα είπε και ο Τζανακόπουλος όταν τραμπούκισε τον Πάνο Ρήγα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μείνετε συντονισμένοι. Οι αποκαλύψεις που έρχονται θα κάνουν το ζευγαράκι που με κουτοπονηριά υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα και τη Δημοκρατική Παράταξη, να χάσει τον ύπνο του.

Θυμάστε πως γελούσαν το βράδυ των εκλογών ο Τζανακόπουλος και η Αχτσιόγλου, προκαλώντας σοβαρά ερωτήματα για τον ρόλο τους; Ξαναδείτε τα βίντεο. Πίστεψαν το βράδυ της 21ης Μαΐου ότι πήραν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους. Η διαπλοκή τους διαβεβαιώνει για το ίδιο. Τα μίντια έχουν αναλάβει να στηρίξουν το ζεύγος της καταστροφής που θα κάνει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ μικρό κόμμα.

Θα τους κοπεί, όμως, το γελάκι.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...