Απάντηση Οικονόμου σε Ακρίτα για τους «σερίφηδες» του Έβρου

«Θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε ακραίες, απάνθρωπες και φασιστικές πρακτικές ατόμων που παριστάνουν τον παλικαρά ή τον σερίφη». Αυτό, ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα σχετικά με τους “σερίφηδες” μεταναστών στον Έβρο και αλλού.

Ο Γιάννης Οικονόμου, χαρακτήρισε απαράδεκτες και απάνθρωπες τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους με ιδεοληψίες και κόμπλεξ που προχωρούν σε αντιποίηση αρχής θέλοντας να υποκαταστήσουν την δράση της αστυνομίας.

Χαρακτήρισε τραγικό και απαράδεκτο το θλιβερό περιστατικό του Έβρου και δεν αρνήθηκε πως ενδεχομένως τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να ενθαρρύνονται και από εκλεγμένους βουλευτές που για ψηφοθηρικούς λόγους προωθούν ή ανέχονται τέτοιες πρακτικές.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ‘Ελενα Ακρίτα, μίλησε «για ακροδεξιούς πολιτοφύλακες που έχουν βρει στοργική αγκαλιά στο κόμμα Βελόπουλου και οι οποίοι φυλακίζουν παράνομα μετανάστες που αποκαλούν κομμάτια», λέγοντας ότι θα πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς σε αυτούς τους ανθέλληνες- όπως τους χαρακτήρισε – που κάνουν κακό στην χώρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ