Ένταλμα σύλληψης για γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού για συμμετοχή στο μακελειό της Νέας Φιλαδέλφειας

Η εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο οπαδός αναφερόταν από την αρχή στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ), στο πλαίσιο της προανάκρισης και παραδόθηκε στον εισαγγελέα. Βάσει των στοιχείων της Αστυνομίας ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με βάση το οποίο αναζητείται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για γνωστό πρόσωπο που είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Παράλληλα, αναμένεται να εκδοθούν και άλλα εντάλματα για συμμετοχή στα επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, καθώς η αστυνομία έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση ορισμένων πινακίδων αυτοκινήτων, ψάχνοντας τα ίχνη οπαδών που μέχρι στιγμής έχουν διαφύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ακόμη τέσσερα με πέντε πρόσωπα, Κροάτες και Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ