Χαμός με τον Κούγια στην «επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle» δίκη Πισπιρίγκου

Στο επίκεντρο της δικαστικής επικαιρότητας βρίσκεται η έντονη κριτική που εξαπέλυσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας, εναντίον της εισαγγελέως Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε την αγόρευση της εισαγγελέως ως «ταπεινού επιστημονικού περιεχομένου» και «επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle», ενώ τόνισε την απουσία στοιχειών στην πρότασή της.

Η Θέση της Υπεράσπισης

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η προσέγγιση της εισαγγελέως στην υπόθεση Πισπιρίγκου δεν βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία και φαίνεται να αγνοεί σημαντικούς μάρτυρες υπεράσπισης. Επιπρόσθετα, ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε την αξιοπιστία της εισαγγελικής πρότασης λόγω της εκτιμώμενης προχειρότητάς της.

Επιχειρήματα Κατά της Εισαγγελέως

Στο πλαίσιο της αντίδρασής του, ο κ. Κούγιας επισήμανε πως η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν φαίνεται να έχει καμία επιστημονικά τεκμηριωμένη εξήγηση για τα κατηγορούμενα εγκλήματα. Επιπλέον, αμφισβητήθηκε η στάση της κατηγορούμενης σε σχέση με τα παιδιά της και τη διατήρηση της σχέσης της με τον σύντροφό της.

Απάντηση της Εισαγγελέως

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου πρότεινε την ενοχή της Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας και αναφέρθηκε σε σειρά αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν την κατηγορία. Επιπλέον, η εισαγγελέας επεσήμανε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της κατηγορουμένης σε σχέση με τα συμβάντα, καθώς και τις δηλώσεις της αναφορικά με την υπόθεση.

Η υπόθεση Πισπιρίγκου παραμένει μια από τις πιο ανατριχιαστικές δικαστικές υποθέσεις στην Ελλάδα, με τις τελευταίες εξελίξεις να προσθέτουν ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτή την τραγωδία. Η δικαστική αίθουσα έχει μετατραπεί σε ένα σκηνικό έντονων συγκρούσεων και διχαστικών απόψεων, προσελκύοντας την προσοχή του ελληνικού κοινού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ