Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη: «Τουλάχιστον δυο εγκλήματα βαρύνουν τον Καραμανλή» (vid)

Στο κατηγορητήριο που συντάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση των Τεμπών αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

«Καταθέσαμε το κατηγορητήριο για τον κ. Καραμανλή για να δούμε και τι σκοπό έχει ο κ. Μητσοτάκης, θέλει να τον συγκαλύψει;» αναρωτήθηκε και υποστήριξε ότι «υπάρχουν τουλάχιστον δυο εγκλήματα, της έκθεσης και της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών».

«Το μεγαλύτερο ψέμα είναι αυτό που λέει ο Κώστας Καραμανλής, ότι δεν είχε ενδείξεις για το έγκλημα στα Τέμπη, ένα χρόνο πριν», επισήμανε με αφορμή και την πρωταπριλιά σήμερα.

Εξαπέλυσε δε και νέα επίθεση για την περίφημη παραποίηση των συνομιλιών των μοιραίο βράδυ.

«Είναι δημοκρατία να έχει φιλοκυβερνητικό μέσο τις ηχογραφήσεις και μάλιστα συραμμένες πριν την αστυνομία, επιτέλους θα αναλάβει κάποιος πολιτικός την ευθύνη;».

«Δεν είμαστε τριτοκοσμική αλλά όπως έχουμε δει με τις υποκλοπές, το predator, τα Τέμπη αλλά και με την υπεξαίρεση απόρρητων προσωπικών δεδομένων, η ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα έχει πληγεί» απάντησε στην ερώτηση αν θεωρεί ότι η χώρα είναι τριτοκοσμική και χρειάζεται διεθνείς παρατηρητές προκειμένου να διεξαχθούν αδιάβλητες εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντως για τα παραπάνω σχολίασε καυστικά πως για τα ερωτήματα προκύπτουν «δεν οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογηθεί, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δώσει απαντήσεις».

Και επέμεινε διερωτώμενος αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έχουν διαρρεύσει δεδομένα πολιτών εσωτερικού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ