Στις 18 Σεπτεμβρίου ο Μάρης έκοψε τα χρήματα στην «Αυγή» και στις 19 επιτέθηκε χυδαία στον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η χορηγία ύψους 1,3 εκατ. ευρώ του ETERON του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη προς την Αυγή είναι μόνο ένα κομμάτι από το παζλ που αφορά στην παρέμβαση της διαπλοκής – υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου πάντοτε – στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Μάρης, για τον οποίο ήδη από το περασμένο καλοκαίρι είχατε διαβάσει αναλυτικά εδώ στο PERIODISTA.GR ότι στήριζε μέσω των ΜΜΕ του την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου και έχει στη δούλεψή του τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είχε επιλέξει να συνάψει σύμβαση για διαφημιστική καμπάνια με την “Αυγή” που δεν την διαβάζουν ούτε εκείνοι που γράφουν εκεί, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ. Και ενώ το ETERON δεν φημίζεται για τις διαφημιστικές του καμπάνιες επέλεξε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση αμέσως μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και ενώ όλοι (εκτός από εμάς εδώ στο PERIODISTA.GR), θεωρούσαν βέβαιη την επικράτηση της Έφης Αχτσιόγλου.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς: Γιατί ο επιχειρηματίας αυτός δεν στήριξε την “Αυγή” ή τέλος πάντων τον ΣΥΡΙΖΑ – αφού κόπτεται δήθεν για την Αριστερά και την Κεντροαριστερά – πριν από τις εκλογές του 2023. Σε αυτό το ερώτημα θα απαντήσω προσεχώς.

Ας επιστρέψουμε τώρα στο χρονικό της ντροπής.

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης επικρατεί στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Στις 18 Σεπτεμβρίου ο Μάρης κόβει την χορηγία και στις 19 Σεπτεμβρίου εξαπολύσει χυδαία επίθεση μέσα από την ιστοσελίδα news247.gr, στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος ήταν προφανής, η σιωπή του Αλέξη Τσίπρα δεν βοηθούσε – σύμφωνα με τους “τιτάνες” του επιτελείου της Αχτσιόγλου – την Έφη.

Δείτε ολόκληρο το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...